LIKE ONLINE

Τον πιάσανε με ιερόδουλη και δήλωσε πως φταίει το εμβόλιο

Τον πιάσανε με ιερόδουλη και δήλωσε πως φταίει το εμβόλιο

Ένας Ιταλός μέσα σε 24 ώρες δέχτηκε πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας, αφού επισκέφθηκε δύο διαφορετικές ιερόδουλες, και τον έπιασαν οι αστυνομικοί.

Όμως η είδηση δεν είναι ότι συνελήφθη, αλλά η απολογία του που έκανε το γύρο του κόσμου, αφού ήταν τουλάχιστον πρωτότυπη.

Στο Έμπολι της Ιταλίας, ο 85χρονος πλήρωσε ακριβά την ερωtική του διάθεση, αφού του επιβλήθηκαν πρόστιμα αξίας 1000 ευρώ.

Toν έπιασαν σε ένα από τα παράνομα τροχόσπιτα που υπάρχουν στο δρόμο και λειτουργούν σαν οίκοι ανοχής. Τον έγραψαν, αλλά μόλις 50 λεπτά μετά συνελήφθη και σε δεύτερο τροχόσπιτο 700 μέτρα πιο κάτω.

Η απάντηση του 85χρονου ήταν ότι από τη μέρα που έκανε εμβόλιο δεν μπορεί να ελέγξει την σeξουαλική του ορμή και είναι μία από τις παρενέργειες του εμβολίου.

 

Πηγή: e-daily.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top