Εκπρόσωπος: Χωρίς ημερήσια διάταξη το δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί

Εκπρόσωπος: Χωρίς ημερήσια διάταξη το δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί

Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερήσια διάταξη για το αποψινό δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, που παραθέτει στο Λήδρα Πάλας ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως στις 8 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. `Ειντε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κ. Ακιντζί και πως στο δείπνο ακολούθως θα παρακαθίσουν και οι διαπραγματευτές των δυο κοινοτήτων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επεσήμανε πως “ως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, εκείνο που αναμένουμε είναι ότι θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση του δείπνου ανακοίνωση από τα ΗΕ για την ημερομηνία επανέναρξης των συνομιλιών”.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Εκπρόσωπος είπε πως οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν εντός Μαΐου και πως η συγκεκριμένη ημερομηνία θα συμφωνηθεί απόψε.

Για την ατζέντα των διαπραγματεύσεων, είπε πως είναι “ότι έχει συμφωνηθεί το Σεπτέμβριο του 2014, ότι η πρώτη ομάδα θεμάτων που θα τύχουν διασταυρούμενης διαπραγμάτευσης είναι το εδαφικό, το περιουσιακό και η διακυβέρνηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE