ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος έδειξε ότι ήταν παράνομος- Του πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί

ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος έδειξε ότι ήταν παράνομος- Του πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 31 ετών στην Πάφο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 19:40 μέλη του ΟΠΕ Πάφου προχώρησαν σε έλεγχο ενός προσώπου αλλοδαπού κάτοικου και όπως  διαπιστώθηκε, διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.  

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις το συγκεκριμένο πρόσωπο παρέμεινε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 25.5.19 και κατάγεται από τη Γεωργία.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.