ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες με πρωτοβουλία της Αστυνομίας ΒΒ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες με πρωτοβουλία της Αστυνομίας ΒΒ

Τα Τμήματα Κοινοτικής Αστυνόμευσης των Βρετανικών Βάσεων, ολοκλήρωσαν σήμερα τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες που διαμένουν σε κοινότητες της περιοχής τους.

 
Ανακοίνωση των ΒΒ αναφέρει ότι η συλλογή τροφίμων ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου, με τη στήριξη κοινοτικών φορέων και  εθελοντών, και σήμερα παραδόθηκαν τα τελευταία κιβώτια στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
 
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας των Β.Β, Chris Eyre, υπό την αιγίδα του οποίου τέθηκε η πρωτοβουλία, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί μέρος της δέσμευσης του, να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ των Βάσεων και της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
«Το περασμένο Σάββατο, είχα το προνόμιο να συμμετάσχω στην περισυλλογή τροφίμων στις περιοχές Λεμεσού, Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ήταν τεράστια η γενναιοδωρία των Κυπρίων.
 
Η κοινοτάρχης Ασώματου, Έλενα Θεμιστοκλέους, ευχαρίστησε την Αστυνομία των Β.Β που «συνεχίζει να υποστηρίζει ευάλωτα άτομα και οικογένειες μέσω της φιλανθρωπικής εργασίας». Σημείωσε δε ότι, «υπάρχουν πολλές οικογένειες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή, λόγω της  πανδημίας, και η υποστήριξη που παρέχεται κατά την περίοδο του Πάσχα εκτιμάται αφάνταστα».
 
Εξάλλου ο Τ/κ κοινοτάρχης Πύλας Veysal Guden, συνεχάρη την Αστυνομία των ΒΒ για την πρωτοβουλία να βοηθήσει φτωχές οικογένειες και πρόσθεσε ότι «αυτό βελτίωσε τη συνεργασία και την ομαδική εργασία για να υποστηρίξουμε τις κοινότητες μας, τόσο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πάσχα όσο και κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού».
 
Ο Μιχάλης Καουνάς, κοινοτάρχης των Βρυσούλων και της Αχέριτου, είπε ότι «η Αστυνομία των Β.Β επέδειξε μια πολύπλευρη στρατηγική προσέγγιση για την υποστήριξη οργανώσεων και συμπολιτών που έχουν ανάγκη» και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top