EΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 27 υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης διερευνά η Αστυνομία- ΄'Πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα'

EΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 27 υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης διερευνά η Αστυνομία- ΄'Πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα'

Η διερεύνηση των υποθέσεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις συνεχίζεται από το ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας με γοργούς ρυθμούς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου.

 
Απαντώντας σε ερώτηση, η κα. Κωνσταντίνου είπε ότι συνολικά 27 υποθέσεις διερευνήθηκαν ή διερευνώνται από την ειδική ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, από τις οποίες 14 έχουν καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση, οκτώ βρίσκονται υπό διερεύνηση, εκ των οποίων η μία αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες όσον αφορά στον παραπέρα χειρισμό της.
 
«Οι υπόλοιπες διερευνώνται και εξακολουθούμε να συλλέγουμε μαρτυρίες και να λαμβάνονται καταθέσεις. Κάποιες από αυτές τις υποθέσεις, που είναι υπό διερεύνηση βρίσκονται προς το τέλος τους και αναμένεται να γίνει καταχώρησή τους. Άλλες πέντε υποθέσεις βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες», πρόσθεσε.
 
Καταλήγοντας, η κα. Κωνσταντίνου είπε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα και το κοινό καλείται να έχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στους χειρισμούς που γίνονται και καλείται σε περίπτωση που περιπέσει στην αντίληψη του οτιδήποτε σχετικά με τέτοιες σοβαρές υποθέσεις να ενημερώνει την Αστυνομία άμεσα και να προβαίνει σε καταγγελίες, «οι οποίες, τονίζουμε ξανά ότι διερευνώνται με κάθε εμπιστευτικότητα και τυγχάνουν εμπιστευτικού χειρισμού από την ανακριτική ομάδα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE