Τσαβούσογλου: «Ο Αναστασιάδης επανέλαβε την παλιά του ρητορική σαν κολλημένο βινύλιο»

Τσαβούσογλου: «Ο Αναστασιάδης επανέλαβε την παλιά του ρητορική σαν κολλημένο βινύλιο»

Κατά την διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ ο Τούερκος Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε, «Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να φέρει νέο όραμα. Επανέλαβε την παλιά του ρητορική σαν κολλημένο βινύλιο».


Στη συνέχεια ανέφερε «Είπαμε ότι μια νέα διαδικασία διαπραγμάτευσης πρέπει να είναι μεταξύ δύο κρατών και όχι μεταξύ δύο κοινοτήτων», είπε προσθέτοντας «Εμείς θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πολύ ισχυρή υποστήριξη στη λύση δύο κυρίαρχων και ίσων κρατών που επιθυμεί η τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος.


«Η Ελλάδα υπερασπίστηκε το μοντέλο της Ομοσπονδίας που δεν είχε αποτελέσματα για 50 χρόνια Η Βρετανία και ο ΟΗΕ αναζήτησαν έδαφος για ένα νέο μονοπάτι, αλλά δεν βρέθηκε νέο έδαφος. Ο ΟΗΕ αγωνίζεται για άτυπες συναντήσεις».

 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας του απάντησε μάλιστα κατά την διάρκεια των δηλώσεων του όταν του μεταφέρθηκε για το «κολλημένο βινύλιο» από τους δημοσιογράφους λέγοντας, του (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE