ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρ Ματσάκη εναντίον ΡΙΚ «Πολίτη» και «Αλήθειας» «Προπαγανδίζουν για το σχέδιο του Αναν- Στασιάδη» (Βίντεο)

Πυρ Ματσάκη εναντίον ΡΙΚ «Πολίτη» και «Αλήθειας» «Προπαγανδίζουν για το σχέδιο του Αναν- Στασιάδη» (Βίντεο)

Τα έβαλε με όλους και με όλα ο Μάριος Ματσάκης, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων, διαβλέποντας αμερικανοβρετανικές συνωμοσίες που επιχειρούν με την συναίνεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και μερίδας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, να προωθήσουν ένα νέο σχέδιο Ανάν.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του TothemaWeb Radio Tv, ο κύριος Ματσάκης, αιτιολογεί την επιστροφή του στο ΔΗΚΟ, εξηγώντας ότι αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του να αποκτήσει φωνή στον αγώνα για τη σωτηρία της Κύπρου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, επιδίωξη του είναι η προβολή των θέσεων του στο Κυπριακό, οι οποίες θα προάγονται μετά από διαβούλευση σε επαφές του με άλλα στελέχη του κόμματος.

Επέλεξε όπως ανέφερε το ΔΗΚΟ, καθώς από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, εντοπίζει μεγαλύτερη ταύτιση απόψεων με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Σε παρατήρηση ότι ο κύριος Παπαδόπουλος στηρίζει την λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, ενώ ο ίδιος είχε αναφερθεί στο παρελθόν σε διχοτόμηση, ο Μάριος Ματσάκης εξήγησε ότι αναφερόταν στη λύση ΔΔΟ, όπως αυτή καθοριζόταν μέσα από το σχέδιο Ανάν.

«Είμαι υπέρ της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με σωστό περιεχόμενο, που  είναι η αφαίρεση της διζωνικότητας. Μία διζωνικότητα σημαίνει δύο κράτη με ένα θεσμικό πλαίσιο ρατσιστικό κάτω από τον μανδύα μίας Ομποσπονδίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Ματσάκης.

Παράλληλα έκρινε ότι συντελείται μία συνωμοσία από πλευράς αμερικανοβρετανικού παράγοντα, η οποία υλοποιείται με την συνδρομή του Προέδρου Αναστασιάδη και του περίγυρου του, που ήσαν υπέρμαχοι του σχεδίου Ανάν, ενώ θεωρεί πως η εκλογή Ακκιντζί τον οποίο αποκάλεσε «μαριονέτα του Ερντογάν» δεν αλλάζει τα δεδομένα στο Κυπριακό.

«Τα έφτιαξε όλα με τέτοιο τρόπο, έχουν το ΡΙΚ της προπαγάνδας, εφημερίδες που είναι προπαγάνδα για το Ανάν, ο Πολίτης, η Αλήθεια θα εξαγοράσουν κι’ άλλους και θα φέρουν το σχέδιο απειλώντας μας με το πιστόλι στον κρόταφο», δήλωσε ο Μάριος Ματσάκης, προειδοποιώντας ότι μαζί μαζί με τον ΔΗΣΥ, ταυτίζεται και το ΑΚΕΛ, στην προσπάθεια προώθηση ενός σχεδίου, το οποίο κατά την δική του άποψη, θα τουρκοποιήσει την Κύπρο.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top