Στο Δικαστήριο ο 26χρονος για απόπειρα φόνου σε 19χρονο στην Λεμεσό - Η παραδοχή του και η απόφαση

Στο Δικαστήριο ο 26χρονος για απόπειρα φόνου σε 19χρονο στην Λεμεσό - Η παραδοχή του και η απόφαση

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον του 26χρονου, ο οποίος παραδόθηκε χθες από την αρμόδια διακοινοτική ομάδα, στην Κυπριακή Αστυνομία, σε σχέση με την απόπειρα φόνου 19χρονου, στις 28 Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε μετά από άγρια συμπλοκή αλλοδαπών, στην οδό Ανεξαρτησίας, με φόντο επαγγελματικές διαφορές. Ο 26χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που πυροβόλησε τον 19χρονο, τραυματίζοντας τον ελαφρά, ενώ ακολούθησε καταδίωξη του δράστη, ο οποίος πυροβολούσε αδιάκριτα στον αέρα προς εκφοβισμό.
 
Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει στα κατεχόμενα, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο και χθες παραδόθηκε, μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου, στις Αρχές της Δημοκρατίας.
 
Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχεται εμπλοκή στην υπόθεση, δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ σήμερα εξασφαλίστηκε ένταλμα προσωποκράτησης του για περίοδο οκτώ ημερών.
 
Για την υπόθεση είχε, τότε, συλληφθεί ο αδελφός του, εναντίον του οποίου εκκρεμεί εκδίκαση υπόθεσης στο δικαστήριο.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE