Θυμάστε το φόρεμα της Λεβίνσκι; Μουσείο της δίνει τρελά λεφτά για το εξασφαλίσει

Θυμάστε το φόρεμα της Λεβίνσκι; Μουσείο της δίνει τρελά λεφτά για το εξασφαλίσει

«Ανήθικη» πρόταση ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ δέχτηκε η Μόνικα Λεβίνσκι από ερωτικό μουσείο του Λας Βέγκας.

Πιο συγκεκριμένα, το μουσείο της προσφέρει 893 χιλιάδες ευρώ (1 εκατ. δολάρια) για να παραδώσει το περίφημο φόρεμα με τον «λεκέ».

Σύμφωνα με την γερμανική Bild,επικαλούμενη την εφημερίδα της Νέας Υόρκης Daily News, στο μουσείο θα πραγματοποιηθεί έκθεση με θέμα τις εξωσυζυγικές σχέσεις ατόμων με εξουσία.

Η διεύθυνση του μουσείου, όπως ήταν λογικό, δεν μπορούσε να προσπεράσει το πολύκροτο σκάνδαλο του Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα, η εκπρόσωπος του μουσείου του Λας Βέγκας, Βικτόρια Χάρτμαν, έστειλε επιστολή με το αίτημά της στην Λεβίνσκι, δίνοντας της, αρχικά, περίπου 225 χιλ. Ευρώ.

Βλέποντας την Λεβίνσκι να μην τους απαντά εκτόξευσαν το ποσό στις 893 χιλ. ευρώ, περιμένοντας ακόμα απάντηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE