Λίγο πριν το κέρφιου έπιασαν 33χρονο έτοιμο για διάρρηξη - Θετικός σε νάρκοτεστ

Λίγο πριν το κέρφιου έπιασαν 33χρονο έτοιμο για διάρρηξη - Θετικός σε νάρκοτεστ

Δύο οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν στην Πάφο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:40 χτες το βράδυ μέλη της Ομάδας “Z” και του ΟΠΕ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο 33χρονο που διαμένει μόνιμα στην Πάφο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη. Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκοτέστ που υποβλήθηκε η ένδειξη ήταν θετική.

Το όχημα του μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πάφου όπου και κρατήθηκε. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς όπου και κρατείται.

Σε άλλη περίπτωση 28χρονος που οδηγούσε το όχημα του στη 01:25 μετά τα μεσάνυχτα στην Λεωφόρο Ελλάδος ανακόπηκε από μέλη της ομάδας “Z” για έλεγχο.

Σε έλεγχο ναρκοτέστ που υποβλήθηκε εντοπίστηκε θετικός, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι αυτός παραβίαζε το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, για το οποίο καταγγέλθηκε αλλά και ότι οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς ασφάλεια.

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο ελέγχου που του έγινε διαφάνηκε ότι είχε στην κατοχή του 2 γραμμάρια κάνναβης και 11 γραμματόσημα εμποτισμένα με υγρή ουσία που ομοιάζει με ναρκωτικές ουσίες LSD.

Ακολούθως αυτός αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των εξετάσεων ενώ για τα τροχαία αδικήματα καταγγέλθηκε .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ.