Ξηλώνουν λαμπρατζιές οι αστυνομικοί - Το έθιμο που δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξηλώνουν λαμπρατζιές οι αστυνομικοί - Το έθιμο που δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το έθιμο της λαμπρατζιάς σε περιοχές της Κύπρου, με την Αστυνομία να διενεργεί εντατικούς ελέγχους.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι δράσεις της Αστυνομίας σε παγκύπρια βάση για την αποτροπή φαινομένων/περιστατικών ανάμματος λαμπρατζιών, οι οποίες απαγορεύονται βάσει των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.
 
Κατά τους έλεγχους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από διάφορες περιοχές, ξυλεία και άλλα αντικείμενα που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν στις λαμπρατζιές.
 
Πέραν των λαμπρατζιών, οι έλεγχοι επικεντρώνονται στην πρόληψη κατοχής και χρήσης κροτίδων, οχληρίας και άλλων σοβαρών αδικημάτων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE