Τον κατασπάραξε καρχαρίας μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Τον κατασπάραξε καρχαρίας μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Ο 50χρονος Yves Berthelot, από τη Γαλλία, έπεσε θύμα επίθεσης από καρχαρία, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα της Νέας Καληδονίας.

Σύμφωνα με τη Mirror, ένας καρχαρίας, μήκους περίπου 3,5 μέτρων, επιτέθηκε και δάγκωσε αρκετές φορές τον Berthelot, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του προτού φτάσουν στο σημείο οι άνδρες των πρώτων βοηθειών.

Στο σκάφος, μαζί με το θύμα, βρισκόταν η σύζυγός του και φίλοι, οι οποίοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν όταν δέχθηκε την επίθεση, τη στιγμή που κολυμπούσε. 

«Έχασα τον άνδρα της ζωής μου», έγραψε η σύζυγός του Annie στο Facebook.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Berthelot αλλά και οι φίλοι του είναι έμπειροι καταδύτες.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE