Κρατούμενοι ετοίμαζαν γλέντι με αλκοόλ στις φυλακές

Κρατούμενοι ετοίμαζαν γλέντι με αλκοόλ στις φυλακές

Σε έλεγχο που έγινε στους θαλάμους και τους κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, βρέθηκαν έννεα κουβάδες με πάνω από 110 κιλά αλκοόλ δικής τους παραγωγής.

Οι αιφνιδιαστικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τη Μ. Πέμπτη στους χώρους κράτησης του σωφρονιστικού καταστήματος Κομοτηνής χάλασαν τα σχέδια των κρατουμένων, που ετοίμαζαν πασχαλινό γλέντι με αλκοόλ δικής τους παραγωγής!

Σε τέσσερις θαλάμους κρατουμένων, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν εννέα κουβάδες με υλικό συνολικού βάρους 110,5 κιλών που βρισκόταν σε κατάσταση ζύμωσης για την παραγωγή αυτοσχέδιου αλκοολούχου παρασκευάσματος, καθώς και τέσσερα μπουκάλια με 1,8 λίτρο έτοιμου αλκοολούχου ποτού!

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και σε βάρος των κρατουμένων που διαμένουν στους τέσσερις θαλάμους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη παρασκευή αλκοόλ σε χώρο κράτησης, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Παράλληλα, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας των φυλακών που διέταξε πειθαρχικό έλεγχο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE