Υπό τριήμερη κράτηση ένα πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στο Νέο Χωριό Πάφου

Υπό τριήμερη κράτηση ένα πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στο Νέο Χωριό Πάφου

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 30.4.21 μετά από πληροφορία που λήφθηκε στον τοπικό αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, ότι άγνωστο πρόσωπο εισήλθε εντός κατοικίας στο Νέο Χωριό Πάφου, εντοπίστηκε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που περιφέρονταν ύποπτα στην περιοχή.

Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Πόλης Χρυσοχούς. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε μια τηλεόραση για την οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, ενώ ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις επανασυνελήφθη για την διάρρηξη της πιο πάνω κατοικίας, πλησίον της οποίας εντοπίστηκε να κυκλοφορεί.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE