Αγνοείται η τύχη του 34χρονου Ανδρέα Πασχάλη - Στη δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του

Αγνοείται η τύχη του 34χρονου Ανδρέα Πασχάλη - Στη δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικεία του στο Γέρι, Λευκωσία, ο Ανδρέας Πασχάλη, 34 ετών, ημερομηνία γέννησης 26/06/1986, τη φωτογραφία και τα στοιχεία του οποίου δίνει εκ νέου στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ο 34χρονος ελλείπει από τις 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης, 13 Απριλίου, 2021. Αυτός περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.78μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE