«Απόπειρα φόνου η ρίψη μολότοφ σε αστυνομικούς» - Έξαλλος ο Λοϊζίδης για την αντιμετώπιση τους και τη βία που 'πρέπει' να χρησιμοποιεί η Αστυνομία

«Απόπειρα φόνου η ρίψη μολότοφ σε αστυνομικούς» - Έξαλλος ο Λοϊζίδης για την αντιμετώπιση τους και τη βία που 'πρέπει' να χρησιμοποιεί η Αστυνομία

Αιχμηρός και έντονος ο Υπεύθυνος Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε ότι οι αστυνομικοί είναι μόνοι τους και δεν έχουν καμία στήριξη από κανέναν αναφέροντας ότι η ρίψη μολότοφ εναντίον περιπολικού ήταν απόπειρα φόνου. Μάλιστα, αναφέρθηκε στα γεγονότα που σημειώθηκαν πριν από λίγο καιρό με αστυνομικούς να ασκούν βία σε πολίτες, οι οποίοι ήταν ταραξίες και λέγοντας πως σε αυτή την περίπτωση ανέλαβαν ποινικοί ανακριτές.  

Όπως ανάφερε απέναντι σε ταραξίες και εγκληματικά στοιχεία σύμφωνα με τον νόμο η αστυνομία πρέπει να χρησιμοποιεί ανάλογη βία δίνοντας έμφαση πως δεν είναι κανένας δίπλα τους ούτε με εξοπλισμό, ούτε με προσωπικό.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE