ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιποθυμίες για το εμβόλιο - Καταγγέλλει τον Υπουργό: 'Καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί με αυτές τις συνθήκες' - ΒΙΝΤΕΟ

Λιποθυμίες για το εμβόλιο - Καταγγέλλει τον Υπουργό: 'Καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί με αυτές τις συνθήκες' - ΒΙΝΤΕΟ

Υπήρξαν λιποθυμίες αλλά και φωνές πολιτών οι οποίοι περιμένουν από το πρωί να εμβολιαστούν στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης, στην μεσημβρινή εκπομπή του SIGMA: «Προειδοποιούμε γι αυτή την κατάσταση από τις 27 Δεκεμβρίου, ότι θα συμβούν αυτά τα πράγματα. Εδώ βρίσκονται 500- 600 άτομα, αναμένουν να εμβολιαστούν σε ένα γήπεδο των 15.000 ατόμων μέσα με κερκίδες αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να κάτσει ο κόσμος. Μεγάφωνα και κλιματιστικά δεν υπάρχουν, τα φωνάζουμε του κύριου Υπουργού Υγείας από τις αρχές του Γενάρη αυτά τα πράγματα. Τις προηγούμενες φορές ήταν μέσα στις βροχές, τώρα μέσα στον ήλιο, πριν λίγο λιποθύμησαν κάποιοι άνθρωποι εδώ, δηλαδή και να θέλεις να εμβολιαστείς, οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Πώς γίνεται ο Υπουργός Υγείας να καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά να τους έχει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και το χειρότερο; Επωμίζονται όλο το κόστος οι νοσηλευτές που εργάζονται».


Την ίδια ώρα ανέφερε υπήρξε καταγγελία από πολίτη, ο οποίος ανέφερε πως η γυναίκα ου είναι εγχειρισμένη και περιμένει στην καρέκλα από το πρωί, καθώς είχε ραντεβού στις 09:45, ενώ άλλος πολίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, ποιοι θα κολλήσουν και ποιοι όχι».

«800.000 είμαστε οι Κύπριοι. Γιατί να έχουμε τέτοιο συνωστισμό σήμερα. Ήρθαμε μέσα στον κούφο. Πού τηρούνται τα πρωτόκολλα; Πού είναι οι υπεύθυνοι; Γιατί άργησαν να φέρουν τα εμβόλια; Τι εκάμνασειν;» είπε άλλος πολίτης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top