Αλλαγές στις πτήσεις Aegean και Olympic Air την Πέμπτη, λόγω απεργίας

Αλλαγές στις πτήσεις Aegean και Olympic Air την Πέμπτη, λόγω απεργίας

Αλλαγές στις πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air φέρνει η απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την προσεχή Πέμπτη 6 Μαΐου. 

Σε ανακοινωθέν που εκδόθηκε τονίζεται ότι «η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας από 11:00 έως 15:00 τοπική ώρα, της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) κατά τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, είναι υποχρεωμένες να προβούν σε ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεων τους».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE