Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την έναρξη του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο κύριος Ανδρέας Ραουνάς στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας με το εμβόλιο της Phizer/Biontech.  

Ο 84χρονος άνδρας δυστυχώς ‘έφυγε’ από τη ζωή και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 5 Μαϊου στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας, ενώ θα υπάρχουν εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας.

Σημειώνουμε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά στη δημοσιότητα, αλλά μόνο προς την οικογένεια και τους οικείους του.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.