Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την έναρξη του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο κύριος Ανδρέας Ραουνάς στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας με το εμβόλιο της Phizer/Biontech.  

Ο 84χρονος άνδρας δυστυχώς ‘έφυγε’ από τη ζωή και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 5 Μαϊου στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας, ενώ θα υπάρχουν εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας.

Σημειώνουμε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά στη δημοσιότητα, αλλά μόνο προς την οικογένεια και τους οικείους του.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE