ΠΑΦΟΣ: Αναβολή λειτουργιών στη μνήμη του Αγίου Εφραίμ λόγω περιστατικού κορωνοϊού

ΠΑΦΟΣ: Αναβολή λειτουργιών στη μνήμη του Αγίου Εφραίμ λόγω περιστατικού κορωνοϊού

Η Οργανωτική Επιτροπή για την ανέγερση του ιερού ναού του Αγίου Εφραίμ ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι λειτουργίες που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα και αύριο λόγω περιστατικού κορωνοϊού.


Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ανέγερσης του ιερού ναού του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης, αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης, ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η τέλεση εσπερινού σήμερα  το απόγευμα αλλά ούτε και θεία λειτουργία αύριο το πρωί στην μνήμη του μαρτυρικού θανάτου του Αγίου Εφραίμ.

Όπως αναφέρει στην γραπτή δήλωση του ο αρχιμανδρίτης Αλέξιος αιτία της αναβολής είναι  η διάγνωση μέλους της οργανωτικής επιτροπής με κορωνοιό.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι όλοι όσοι εμπλέκονταν με την εκδήλωση ήλθαν σε επαφή μαζί του κρίθηκε απαραίτητη η αναβολή όλων των εκδηλώσεων καταλήγει ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριωτης που εκφράζει παράλληλα την λύπη του για την αναβολή.

Η εκκλησία του Αγίου Εφραίμ ανεγείρεται κοντά στην μονή Αγίου Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE