Εκταμίευση 100 εκ. ευρώ για Κύπρο μετά την ολοκλήρωση της 6ης αξιολόγησης από την Τρόικα

Εκταμίευση 100 εκ. ευρώ για Κύπρο μετά την ολοκλήρωση της 6ης αξιολόγησης από την Τρόικα

Ο αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου μετά τη λήξη του Eurogroup, δήλωσε ότι η αποστολή (σ.σ. της τρόικα) στην Κύπρο ολοκλήρωσε το έργο της στα τέλη της περασμένης εβδομάδας κι εκφράζει την ικανοποίησή της για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί.

Αυτή έγινε δυνατή, κατά τον Επίτροπο, μετά τη θέσπιση του νόμου για τους πλειστηριασμούς. Αναμένουμε την ολοκλήρωση της 6ης επιθεώρησης, κατέληξε ο Επίτροπος.

Ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλιγκ, πρόσθεσε από την πλευρά του ότι μόλις ολοκληρωθεί η επιθεώρηση είμαστε έτοιμοι να εκταμιεύσουμε 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE