ΚΟΣΜΟΣ

Παράνομη η δορυφορική τηλεόραση στη Μιανμάρ

Παράνομη η δορυφορική τηλεόραση στη Μιανμάρ

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Μιανμάρ, τα οποία ελέγχονται από την στρατιωτική χούντα, ανακοίνωσαν απαγόρευση της δορυφορικής τηλεόρασης απειλώντας με φυλάκιση οποιονδήποτε εντοπιστεί να παραβιάζει το μέτρο.


Όπως μεταδίδει το Reuters, με την πρόσβαση στο κινητό διαδίκτυο να έχει σε μεγάλο μέρος αποκοπεί σε μια προσπάθεια καταστολής των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας μετά το πραξικόπημα της 1ης Φεβρουαρίου, η Μιανμάρ φαίνεται ολοένα και περισσότερο να οδεύει πίσω στην κατάσταση απομόνωσης η οποία προηγήθηκε μιας δεκαετίας δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων.
 
«Η δορυφορική τηλεόραση δεν είναι πλέον νόμιμη. Οποιοσδήποτε παραβιάσει το νόμο για την τηλεόραση και το βίντεο, ιδιαίτερα άνθρωποι που χρησιμοποιούν δορυφορικές κεραίες, θα τιμωρηθεί με φυλάκιση ενός χρόνου και πρόστιμο 500.000 κυάτ ($320)», αναφέρεται σε ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης MRTV.
 
«Παράνομοι σταθμοί ΜΜΕ μεταδίδουν ειδήσεις που υποσκάπτουν την εθνική ασφάλεια, το κράτος δικαίου και τη δημόσια τάξη και ενθαρρύνουν όσους διαπράττουν προδοσία», προστίθεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top