Το πλάνο της Αστυνομίας για την διαχείριση των πανηγυρισμών από Ομονοιάτες- Πώς θα αντιμετωπίσουν τις παραβιάσεις

Το πλάνο της Αστυνομίας για την διαχείριση των πανηγυρισμών από Ομονοιάτες- Πώς θα αντιμετωπίσουν τις παραβιάσεις

Αρκετοί είναι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας που βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδας τους.

Αυτοκίνητα κινούνταν στους δρόμους μετά τις 21:00 το βράδυ κορνάροντας και σχηματίζοντας πομπή που κινείται στην πόλη της Λευκωσίας με την Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline να έχει καταρτίσει σχέδιο δράσης για ενδεχομένη νίκη της Ομόνοιας και πανηγυρισμούς από οπαδούς της ομάδας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από καλά ενημερωμένη πηγή, οι Αστυνομικές δυνάμεις θα επιβλέπουν ότι τηρούνται τα μέτρα από τους πολίτες και αν υπάρξει οχλαγωγία, έχουν εντολή να επέμβουν.

Σχετικά με την παραβίαση του κερφιου των 21:00 οι Αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να είναι διακριτικοί και θα προτρέπουν τους πολίτες στο να επιστρέψουν στα  σπίτια τους.

 

*η κύρια φωτογραφία ειναι προϊόν μοντάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE