Μπλίνκεν: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για επιστροφή της Βενεζουέλας στη δημοκρατία

Μπλίνκεν: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για επιστροφή της Βενεζουέλας στη δημοκρατία

O Αμερικανός ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν, δήλωσε πως η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει να εργάζεται με τους εταίρους της στην περιοχή για να ασκήσει πίεση στην Κυβέρνηση του Προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, "ώστε η χώρα να μπορέσει να επιστρέψει ειρηνικά στη δημοκρατία".

Σε ηχογραφημένες αναφορές του στη διάσκεψη για τη Λατινική Αμερική, ο κ. Μπλίνκεν είπε επίσης ότι η διακυβέρνηση Μπάιντεν "θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού της Κούβας".


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE