«Έχασε» το πόδι του ο 20χρονος μοτοσικλετιστής – Του ανέκοψε την πορεία 47χρονη στην Λεμεσό

«Έχασε» το πόδι του ο 20χρονος μοτοσικλετιστής – Του ανέκοψε την πορεία 47χρονη στην Λεμεσό

Σε εφιαλτική νύχτα εξελίχθηκε η χθεσινή της Τρίτης 4 Μαΐου μετά από τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στην Λεμεσό.

Από το τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενους 47χρονη οδηγό και 20χρονο μοτοσικλετιστή , ο νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, όπου δυστυχώς ακρωτηριάστηκε το πόδι του.

Για την επέμβαση κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 20χρονου σε ιδιωτική κλινική.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 4/5 στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στα Κάτω Πολεμίδια, 47χρονη οδηγός ανέκοψε την πορεία του 20χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος με αποτέλεσμα τη βίαιη σύγκρουση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.