«Έχασε» το πόδι του ο 20χρονος μοτοσικλετιστής – Του ανέκοψε την πορεία 47χρονη στην Λεμεσό

«Έχασε» το πόδι του ο 20χρονος μοτοσικλετιστής – Του ανέκοψε την πορεία 47χρονη στην Λεμεσό

Σε εφιαλτική νύχτα εξελίχθηκε η χθεσινή της Τρίτης 4 Μαΐου μετά από τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στην Λεμεσό.

Από το τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενους 47χρονη οδηγό και 20χρονο μοτοσικλετιστή , ο νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, όπου δυστυχώς ακρωτηριάστηκε το πόδι του.

Για την επέμβαση κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 20χρονου σε ιδιωτική κλινική.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 4/5 στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στα Κάτω Πολεμίδια, 47χρονη οδηγός ανέκοψε την πορεία του 20χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος με αποτέλεσμα τη βίαιη σύγκρουση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE