Ο Πρόεδρος του Μεξικού δήλωσε ότι η Κάμαλα Χάρις πιθανόν να επισκεφθεί τη χώρα τον Ιούνιο

Ο Πρόεδρος του Μεξικού δήλωσε ότι η Κάμαλα Χάρις πιθανόν να επισκεφθεί τη χώρα τον Ιούνιο

Ο Πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ δήλωσε σήμερα ότι η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, πιθανόν να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Μεξικό στις 8 Ιουνίου μετά τις ενδιάμεσες βουλευτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν δύο ημέρες νωρίτερα στη χώρα.

Ο Λόπες Ομπραδόρ δεν έχει συναντηθεί κατ` ιδίαν με την Χάρις ούτε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν από τότε που η νέα αμερικανική κυβέρνηση ανέλαβε τα καθήκοντά της. Νωρίτερα, ο Μεξικανός Πρόεδρος δήλωσε ότι θα συζητήσει προτάσεις για την αντιμετώπιση του θέματος της μετανάστευσης προς τις ΗΠΑ, όταν θα συνομιλήσει με την Αμερικανίδα Αντιπρόεδρο την Παρασκευή.

"Πρέπει να ελέγξουμε τις μεταναστευτικές ροές", δήλωσε ο Λόπες Ομπραδόρ στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE