Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 57 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Εναντίον του 57χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που διαρπάχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 3-5/5/2021 στην επαρχία Λευκωσίας, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ.

Ο 57χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ενώ σε έρευνα που ακολούθησε επίσης με δικαστικό ένταλμα στο χώρο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τρία φυτά κάνναβης, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και δύο σπαστήρες.

Το ΤΑΕ Μόρφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE