Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 57 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Εναντίον του 57χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που διαρπάχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 3-5/5/2021 στην επαρχία Λευκωσίας, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ.

Ο 57χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ενώ σε έρευνα που ακολούθησε επίσης με δικαστικό ένταλμα στο χώρο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τρία φυτά κάνναβης, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και δύο σπαστήρες.

Το ΤΑΕ Μόρφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE