Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 57 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Εναντίον του 57χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που διαρπάχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 3-5/5/2021 στην επαρχία Λευκωσίας, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ.

Ο 57χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ενώ σε έρευνα που ακολούθησε επίσης με δικαστικό ένταλμα στο χώρο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τρία φυτά κάνναβης, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και δύο σπαστήρες.

Το ΤΑΕ Μόρφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE