Αναβάλλονται οι συνεδρίες της Ερευνητικής Επιτροπής για το σφαγείο Cypra

Αναβάλλονται οι συνεδρίες της Ερευνητικής Επιτροπής για το σφαγείο Cypra

Αναβάλλονται οι προγραμματισθείσες συνεδριάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής, σε σχέση με τη διερεύνηση θεμάτων, που αφορούν στις εταιρείες Cypra Ltd και/ή Cypra Bioenergy Ltd και/ή άλλων συνδεδεμένων και/ή σχετιζόμενων εταιρειών και/ή προσώπων. 


Σε σημερινή ανακοίνωσή, η Επιτροπή αναφέρει ότι αναβάλλονται συγκεκριμένα οι συνεδριάσεις, ημερομηνίας 10 Μαΐου του 2021 και 12 Μαΐου του 2021, λόγω του ότι μέλος της Επιτροπής είναι στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος.

«Τηρώντας τα μέτρα και τα πρωτόκολλα προστασίας, που επιβάλλονται από τα Διατάγματα, που αφορούν στην πανδημία και λόγω του ότι μέλος της Επιτροπής μας είναι στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, σας ενημερώνουμε ότι οι προγραμματισθείσες Συνεδριάσεις, ημερομηνίας 10/05/2021 και 12/05/2021, αναβάλλονται», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Επιτροπή σημειώνει ότι θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τον επαναπρογραμματισμό των συνεδριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καμία διαφωνία με Γενικό Εισαγγελέα – Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό

ΠτΔ: Καμία διαφωνία με Γενικό Εισαγγελέα – Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό

Η Κυβέρνηση τόλμησε να πάρει στη Βουλή μια μεταρρύθμιση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της Νομικής Υπηρεσίας, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις σε σχέση με τις υποψηφιότητες για νέο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE