ΚΥΠΡΟΣ: Σήκωναν πλάκες από θερμοσίφωνες, πείραζαν μετρητές της ΑΗΚ

ΚΥΠΡΟΣ: Σήκωναν πλάκες από θερμοσίφωνες, πείραζαν μετρητές της ΑΗΚ

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα στην Πάφο, για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας,επέμβαση σε μετρητή της Αρχής Ηλεκτρισμού,  κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα, κατόπιν πληροφορίας, σε εγκαταλειμμένο κτιριακό συγκρότημα να αφαιρούν πλάκες από θερμοσίφωνες.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις το ένα από τα τρία πρόσωπα βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 10 Αυγούστου του 2020.

Χθες το βράδυ εκδόθηκαν επιπρόσθετα εντάλματα σύλληψης και για τους τρεις για επέμβαση σε μετρητή της ΑΗΚ που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.