ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Δικαστήριο σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ που κατηγορείται για βιασμό γυναίκας - «Καμία προεκλογική σκοπιμότητα»

Στο Δικαστήριο σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ που κατηγορείται για βιασμό γυναίκας - «Καμία προεκλογική σκοπιμότητα»

Στο Δικαστήριο θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 7/5 ο υποψήφιος βουλευτής, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό γυναίκας πριν από περίπου 10 χρόνια.

 

Το συγκεκριμένο πρόσωπο αναμένεται να παραπεμφθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου και θα οριστεί ημερομηνία πρώτης δικάσιμου, κατά την οποία θα κατηγορηθεί στο Κακουργιοδικείο και θα κληθεί ν’ απαντήσει κατά πόσο παραδέχεται ή όχι την κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η Νομική Υπηρεσία, μελέτησε το μαρτυρικό υλικό και άναψε το πράσινο φως στην Αστυνομία για καταχώρηση της υπόθεσης που αφορά καταγγελία γυναίκας για κατ’ ισχυρισμό βιασμό της, που διαπράχθηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Η παραπονούμενη στην παρούσα υπόθεση ανακοίνωσε επώνυμα ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή από μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθως, τη διερεύνηση της καταγγελίας ανέλαβε το ειδικό κλιμάκιο που συστάθηκε για τον χειρισμό τέτοιου είδους υποθέσεων στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Στην ανάρτησή της στο facebook η παραπονούμενη ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία προεκλογική σκοπιμότητα γύρω από την καταγγελία της.

Όπως πρώτο το ThemaOnline σας είχε ενημερώσει πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού με το κόμμα να έχει εις γνώση του το περιστατικό μόλις είχε γνηωστοποιηθεί η καταγγελία, ωστόσο δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο υποψήφιος βουλευτής βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Πρόεδρο του κόμματος και η οικειοθελής αποχώρηση του είναι δεδομένη.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την 15η υπόθεση που καταχωρείται στο δικαστήριο τους τελευταίους μήνες και αφορά βιασμούς ή σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών ή ανδρών, έπειτα από την πρώτη καταγγελία που έγινε από την αθλήτρια Άντρη Ελευθερίου τον περασμένο Ιανουάριο. Θυμίζουμε, ότι ήδη οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία του βιασμού ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, η υπόθεση του οποίου ορίστηκε για εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας. Άλλες εφτά παρόμοιας φύσεως υποθέσεις βρίσκονται υπό διερεύνηση από την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top