Κυβερνητικός Εκπρόσωπος : H λύση δεν θα είναι εύκολη

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος : H λύση δεν θα είναι εύκολη

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ότι αφορά την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, μετά το χθεσινό δείπνο των δύο ηγετών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», του TothemaWeb Radio Tv,  ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η Ελληνοκυπριακή πλευρά ευελπιστεί σε ένα ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο, που θα δημιουργήσει τις προοπτικές για μία θετική κατάληξη .


«Εργαζόμαστε στο πλαίσιο του κοινού ανακοινωθέντος αλλά και στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης», υπέδειξε ο Εκπρόσωπος, ενώ διαβεβαίωσε ότι το οποιοδήποτε ψήφισμα για λύση, δεν θα τεθεί ενώπιον του κυπριακού λαού, εάν ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν κρίνει ότι πληροί της προϋποθέσεις μία δίκαιης και βιώσιμης λύσης.

Παραδέχθηκε παράλληλα  ότι η διαδικασία των διαπραγματεύσεων δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

 
Δείτε τις δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπρόσωπου στο πιο κάτω βίντεο . 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE