«Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις. Και στην πράξη τα έκαναν μαντάρα» - Απαντά σε Σεντώνα το ΑΚΕΛ

«Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις. Και στην πράξη τα έκαναν μαντάρα» - Απαντά σε Σεντώνα το ΑΚΕΛ

«Αντί να λύνει προβλήματα, αναλώνεται να απαντά στο ΑΚΕΛ» αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το αριστερό κόμμα ως απάντηση στον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παναγιώτη Σεντώνα και τις σημερινές δηλώσεις του ότι το ΑΚΕΛ ισοπεδώνει και απαξιώνει ολοκληρωτικά την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση, το σύστημα υγείας και οι πολίτες.


Ενώ στο τέλος της ανακοίνωσης του το ΑΚΕΛ βασισμένο στο σύνθημα του ΔΗΣΥ για τις Βουλευτικές εκλογές λέει, «Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις. Και στην πράξη τα έκαναν μαντάρα ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους πολίτες».

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Η κυβέρνηση αντί να λύνει προβλήματα, αναλώνεται να απαντά στο ΑΚΕΛ. Η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ότι το ΑΚΕΛ μεταφέρει τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών. Για το φιάσκο της κυβέρνησης με το εμβολιαστικό πρόγραμμα και τη διαδικτυακή πύλη. Για τα αντιφατικά και τα παράλογα μέτρα. Για την προχειρότητα και την έλλειψη πλάνου.
Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις. Και στην πράξη τα έκαναν μαντάρα ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE