Μπράβο στους Αστυνομικούς μας! Μετέφεραν 40χρονη μητέρα στο Νοσ. Λευκωσίας και φρόντισαν τα τρία ανήλικα παιδιά της

Μπράβο στους Αστυνομικούς μας! Μετέφεραν 40χρονη μητέρα στο Νοσ. Λευκωσίας και φρόντισαν τα τρία ανήλικα παιδιά της

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια σήμερα το απόγευμα, σε γυναίκα οδηγό, η οποία έπρεπε να μεταβεί το συντομότερο σε Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ., ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, βρίσκονταν σε καθήκον στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας, τους ζητήθηκε βοήθεια από 40χρονη οδηγό.

Η 40χρονη τους ανέφερε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον γιατρό της, της συνέστησε να μην συνεχίσει να οδηγεί, ενώ έπρεπε να μεταβεί το συντομότερο σε Νοσοκομείο, αφού έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης.


Τα μέλη της Αστυνομίας μετέφεραν την 40χρονη με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με περιπολικό όχημα, ενώ άλλα μέλη της Αστυνομίας παρέμειναν με τα τρία ανήλικα παιδιά της, τα οποία επέβαιναν μαζί της στο αυτοκίνητο, μέχρι να τα παραλάβει συγγενικό τους πρόσωπο.


Η οικογένεια ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που της παρείχαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE