Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Έναν 16χρονο συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με τον εμπρησμό περιπολικού, που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης, έξω από την εκκλησίας Αγίου Νικόλαου, στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος συνελήφθη στη βάση επιστημονικής μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε, καθώς το γενετικό του υλικό εντοπίστηκε σε πλαστικό μπουκάλι που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή βόμβας μολότοφ, που δεν εξερράγη και εντοπίστηκε στη σκηνή.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο 17χρονοι, που τέθηκαν προχθές υπό εξαήμερη κράτηση, ωστόσο, σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.

Το όχημα της Αστυνομίας παραδόθηκε στις φλόγες το βράδυ της Ανάστασης, ενώ οι αστυνομικοί πρόλαβαν να εξέλθουν από αυτό, χωρίς να τραυματιστούν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE