Στον αγώνα και οι προσωπικοί γιατροί - Έχουν Παραγγελθει 20.000 δόσεις εμβολίων

Στον αγώνα και οι προσωπικοί γιατροί - Έχουν Παραγγελθει 20.000 δόσεις εμβολίων

Προσεγγίζουν τις 20.000 οι δόσεις των εμβολίων κατά της COVID-19 που έχουν παραγγελθεί από τους Προσωπικούς Ιατρούς μέχρι στιγμής, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας Όλγα Πιτσιλλίδου.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα η κ. Πιτσιλίδου ανέφερε ότι πάνω από 250 Προσωπικοί Ιατροί έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και παράγγειλαν πάνω από 10.000 δόσεις του εμβολίου την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου.

Αυτή την εβδομάδα, πρόσθεσε έχουν παραγγελθεί 9.550 δόσεις. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη έγιναν 58 παραγγελίες για 3.440 δόσεις εμβολίων, την Πέμπτη 36 παραγγελίες για 1.960 δόσεις και την Παρασκευή 76 παραγγελίες για 4.150 δόσεις.
 
Σε ερώτηση πότε παραδίδονται οι δόσεις που παραγγέλλονται απάντησε ότι η παράδοση των δόσεων γίνεται εντός δύο εργάσιμων ημερών.
 
Σημειώνεται ότι στους Προσωπικούς Ιατρούς αποστέλλεται για χορήγηση μόνο το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο μπορεί να φυλαχτεί σε κανονικό ψυγείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE