Ο Πάπας υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας για εμβόλια

Ο Πάπας υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας για εμβόλια

Ο Πάπας Φραγκίσκος τάχθηκε σήμερα υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποντίφικας δήλωσε ότι «φύση και άνθρωπος πρέπει να είναι ενωμένοι. Ο Κύριος και Πλαστουργός έχει εμφυσήσει στις καρδιές μας ένα καινούριο και γενναιόδωρο πνεύμα, για να εγκαταλείψουμε τους ατομικισμούς μας και να προάξουμε τα κοινά αγαθά».

«Ένα πνεύμα δικαιοσύνης το οποίο να μας κινητοποιήσει για να πετύχει την οικουμενική πρόσβαση στο εμβόλιο και την προσωρινή παύση της ισχύος του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας», πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι ένα ενιαίο πνεύμα, το οποίο να μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο, πιο δίκαιο, βιώσιμο, που να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE