LIFESTYLE

Νανά Παλαιτσάκη: Απαντά πρώτη φορά για τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη και τη συνεργασία τους

Νανά Παλαιτσάκη: Απαντά πρώτη φορά για τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη και τη συνεργασία τους

Στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της πριν λίγο καιρό, αλλά και τη σύλληψη του πρώην συνεργάτη της, Μένιου Φουρθιώτη.

«Είμαι σε μια πάρα πολύ περίεργη φάση. Έχει προηγηθεί ένα δίμηνο πάρα πολύ άσχημο για μένα. Αρρώστησα. Είχα επιπλοκή. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με ένα οξύτατο πόνο στο στήθος. Πρέπει να ξαναμπώ στο νοσοκομείο για να δούνε πάλι τις τιμές της καρδιάς. Έπρεπε να πάψω οποιαδήποτε δραστηριότητα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο παραιτήθηκα από όλα.

Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει. Εγώ συνεργάστηκα ούτε τρεις μήνες με τον Μένιο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω ούτε νοσοκομειακή κάλυψη. Για να μπαίνω κάθε δυο μήνες στο νοσοκομείο πρέπει να υπάρχει ο φορέας μας ο δημοσιογραφικός και να καλύπτει τα έξοδα. Τον Δεκέμβριο μου είπαν να πάω σε μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο και ότι ίσως έβγαινε και μια εφημερίδα. Δε ρωτάει ο κόσμος πώς πληρώνεις το νοίκι…

Είχα πιεστεί πάρα πολύ γιατί έβγαινε και η εφημερίδα. Αφόρητα είχα πιεστεί. Ήρθε ο οργανισμός μου και ανατινάχτε. Παραιτήθηκα από όλα. Είμαι άνεργη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Εγώ είχα παραιτηθεί πριν προφυλακιστεί. Εμένα μου είχε κάνει πρόσληψη η εταιρεία του καναλιού. Οι άνθρωποι από το κανάλι μου πρότειναν να μη φύγω. Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες τις ΕΣΗΕΑ και μετά έπεσα από τα σύννεφα με τα τελευταία γεγονότα. Μου φαίνεται έως και βλακώδες. Υπάρχει μια συμπαντική νομοτέλεια. Η Ύβρις, η Άτις, η Νέμεσις και η Τίσις…» είπε, μεταξύ άλλων, η Νανά Παλαιτσάκη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top