Επίθεση σε Μαέ: «Δεν άκουγε τον προπονητή-Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

Επίθεση σε Μαέ: «Δεν άκουγε τον προπονητή-Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

O Πέτερ Κρίστιανσεν, μιλώντας σε μέσο του εξωτερικού, αναφέρθηκε και στον Ράιαν Μαέ, λέγοντας πολύ άσχημα λόγια για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Κοπεγχάγης και πρώην της Άαρχους, ήταν αυτός που πήρε στην ομάδα τον Βέλγο επιθετικό το 2018, και υπογράμμισε, ανάμεσα σε άλλα, πως ο στράικερ της ομάδας της Λεμεσού, δεν άκουγε τον τότε προπονητή του, δεν έκανε προπόνηση ενώ δεν νιώθει καθόλου περήφανος για αυτή τη μεταγραφή.

Αναλυτικά ΕΔΩ όσα δήλωσε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE