ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 6 μέρες ο 27χρονος- 'Εμπλεξε με τα δέματα που έλαβε από το εξωτειρκό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 6 μέρες ο 27χρονος- 'Εμπλεξε με τα δέματα που έλαβε από το εξωτειρκό

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον άνδρα ηλικίας 27 ετών, που συνελήφθη χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά τον εντοπισμό και κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, βάρους 565 γραμμαρίων. 

Τα ναρκωτικά φαίνεται να εισήχθησαν στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού, σε δύο δέματα, στις 27 και στις 28 Απριλίου. Το πρώτο δέμα περιείχε ποσότητα κάνναβης 285 γραμμαρίων, ενώ το δεύτερο δέμα περιείχε ποσότητα κάνναβης 280 γραμμαρίων. 

Από τις εξετάσεις της ΥΚΑΝ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα αδικήματα της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.