ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ακαριαίος ο θάνατος του 41χρονου Μαρίνου- Μαρτυρίες ότι έτρεχε ο άτυχος μοτοσικλετιστής

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ακαριαίος ο θάνατος του 41χρονου Μαρίνου- Μαρτυρίες ότι έτρεχε ο άτυχος μοτοσικλετιστής

Ο Μαρίνος Αναστασίου 41 ετών από το Τραχώνι, κάτοικος στο χωριό Πεντάκωμο της Λεμεσού, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.  Έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 2.30 μ.μ στο δρόμο Μονής – Καλού Χωριού.  Ο άτυχος Αναστασίου οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ο 41 ετών άντρας εκτινάχθηκε, χτύπησε σε μεταλλική περίφραξη περβολιού και ακολούθως σε περιτοίχισμα κατοικίας,  με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.



Ερωτηθείς κατά πόσον το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα σύμφωνα και με μαρτυρίες, ο κ. Μιχαήλ περιορίστηκε να πει ότι "οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο".

«Οι μοτοσικλετιστές είναι οι ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου και πρέπει να φέρουν κράνος, στολή και να είναι η μοτοσικλέτα τους σε καλή μηχανική κατάσταση» είπε ο κ. Μιχαήλ, κληθείς να σχολιάσει ότι η μοτοσικλέτα ήταν χωρίς πινακίδες εγγραφής, ασφάλεια και με φθαρμένα ελαστικά.

Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Σε έναν ακόμη κύκλο επαφών χωρίς απτό αποτέλεσμα κινείται το Κυπριακό, με τις συναντήσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, να επιβεβαιώνουν ότι ο διάλογος συνεχίζεται, αλλά το αδιέξοδο παραμένει.

BEST OF TOTHEMAONLINE