ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων - Τραυματίας στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων - Τραυματίας στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8/5 στη Λεμεσό μετά από καράμπολα τριών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου όταν τα τρία οχήματα υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν διαδοχικά.

Από το ατύχημα προέκυψε ένας τραυματισμός με ασθενοφόρο να παραλαμβάνει εμπλεκόμενο οδηγό και να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.

BEST OF TOTHEMAONLINE