ΠΑΡΑ-THEMA

Πέρασε και από την Κύπρο ο 'εκτός ελέγχου' πύραυλος- Κατάφεραν να τον φωτογραφίσουν- 'Ορατος με γυμνό μάτι'

Πέρασε και από την Κύπρο ο 'εκτός ελέγχου' πύραυλος- Κατάφεραν να τον φωτογραφίσουν- 'Ορατος με γυμνό μάτι'

Απομεινάρια του μεγαλύτερου πυραύλου της Κίνας έπεσαν σήμερα στον Ινδικό Ωκεανό, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του πυραύλου καταστράφηκε κατά την επανείσοδό του στην ατμόσφαιρα της Γης, μετέδωσαν κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.


Τμήματα του πυραύλου Μεγάλη Πορεία 5Β εισήλθαν και πάλι στην ατμόσφαιρα στις 10:24 π.μ. ώρα Πεκίνου (05:24 ώρα Κύπρου) και έπεσαν σε μια τοποθεσία με τις συντεταγμένες γεωγραφικό μήκος 72,47 μοίρες ανατολικά και γεωγραφικό πλάτος 2,65 μοίρες βόρεια, ανακοίνωσε το Κινεζικό Γραφείο Επανδρωμένης Διαστημικής Μηχανικής, σύμφωνα με τα κρατικά κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Οι συντεταγμένες δείχνουν ότι το σημείο πρόσκρουσης βρίσκεται στον ωκεανό κάπου νοτιοδυτικά της Ινδίας και της Σρι Λάνκα. Τα περισσότερα από τα απομεινάρια του πυραύλου κάηκαν κατά την είσοδό τους στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας 'Cyprus From Air' ο πύραυλος ήταν ορατός και από την Κύπρο ενώ ανήρτησαν και σχετική φωτογραφία γράφοντας: 

22:55 Ο κινέζικος πύραυλος ήταν πιστός στο ραντεβού του νότια στον ορίζοντα της Κύπρου. Στο κέντρο η φωτογραφία που βγάλαμε. Ηταν πολύ δύσκολος να φωτογραφηθεί , αν γνώριζες όμως που να κοιτάξεις μπορούσες να τον δεις με γυμνό μάτι.

May be an image of map, sky and text that says 'anmark Latvija Republic Polska of Belarus utschland Ukraine Österreich România Italia Greece Türkiye zarbaycan unisia Mediteraneo Türkmen Cyprus Syria Iraq Libya Iran Egypt Kuwait Saudi Arabia Oatar Niger Chad Red Sea Ciitrea Oman Sudan eria Yemen Centrafrique Ethiopia Somalia Gabon République démocratiqué Kenya'
 
 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top