Πέθανε ο Μπο, ο σκύλος του Μπαράκ Ομπάμα και σταρ του Λευκού Οίκου

Πέθανε ο Μπο, ο σκύλος του Μπαράκ Ομπάμα και σταρ του Λευκού Οίκου

O Μπο, ο σκύλος του Μπαράκ Ομπάμα που έγινε ένας σταρ του Λευκού Οίκου, πέθανε χθες, Σάββατο, από καρκίνο, ανακοίνωσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και μίλησε για τη «γλυκιά και σταθερή παρουσία του στη ζωή μας».


Ο Ομπάμα είχε υποσχεθεί στις δύο κόρες του, την Μάλια και την Σάσα, ότι θα μπορούσαν να έχουν ένα σκύλο μετά τη νίκη του του στις εκλογές το 2008 και έτσι ο Μπο έκανε την είσοδό του στην οικογένεια. «Σήμερα (Σάββατο) η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και ένα πιστό σύντροφο», ανακοίνωσε στο Twitter ο πρώην Πρόεδρος, ο οποίος ανήρτησε επίσης φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται με τον σκύλο του καθώς και με τα παιδιά του.

Ο Μπο, ένας ασπρόμαυρος πορτογαλικός σκύλος του νερού, ήταν δώρο του Γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι προς την οικογένεια Ομπάμα. Έκανε συχνά την εμφάνισή του σε εκδηλώσεις στον Λευκό Οίκο, είχε συναντήσει τον πάπα, είχε επισκεφθεί παιδιά στο νοσοκομείο και είχε πετάξει με το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One.

«Ως οικογένεια, ο Μπο θα μας λείψει πολύ», δήλωσε από την πλευρά της στο Instagram η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE