«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 41χρονου – Έτσι έχασε την ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 41χρονου – Έτσι έχασε την ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου

Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης και συστοίχου νωτιαίου μυελού, ο άτυχος Μαρίνος Αναστασίου, ο οποίος «έσβησε» σε τροχαίο στη Λεμεσό, το απόγευμα του Σαββάτου (8/05).


Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 41χρονος είχε και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

Η νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μαρίνος Αναστασίου 41 ετών από το Τραχώνι, κάτοικος στο χωριό Πεντάκωμο της Λεμεσού, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (08/05).

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, παρέκκλινε της πορείας της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη περιβολιού και να ανατραπεί.

Ο 41 ετών άντρας εκτινάχθηκε, χτύπησε σε μεταλλική περίφραξη περβολιού και ακολούθως σε περιτοίχισμα κατοικίας,  με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, στο δρόμο Μονής – Πύργου, στην επαρχία Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE