«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 41χρονου – Έτσι έχασε την ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 41χρονου – Έτσι έχασε την ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου

Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης και συστοίχου νωτιαίου μυελού, ο άτυχος Μαρίνος Αναστασίου, ο οποίος «έσβησε» σε τροχαίο στη Λεμεσό, το απόγευμα του Σαββάτου (8/05).


Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 41χρονος είχε και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

Η νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μαρίνος Αναστασίου 41 ετών από το Τραχώνι, κάτοικος στο χωριό Πεντάκωμο της Λεμεσού, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (08/05).

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, παρέκκλινε της πορείας της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη περιβολιού και να ανατραπεί.

Ο 41 ετών άντρας εκτινάχθηκε, χτύπησε σε μεταλλική περίφραξη περβολιού και ακολούθως σε περιτοίχισμα κατοικίας,  με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, στο δρόμο Μονής – Πύργου, στην επαρχία Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE