Στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, που είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, λόγω τροχαίας σύγκρουσης.

 
Η λωρίδα του δρόμου είχε κλείσει στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος Μουτταγιάκας, μετά τη σύγκρουση τριών αυτοκινήτων. Ένα από τα τρία αυτοκίνητα είχε ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, ενώ τα άλλα δύο οχήματα μετακινήθηκαν εκτός δρόμου μετά την άφιξη μελών της Αστυνομίας που είχαν σπεύσει στο σημείο.
 
Το τρίτο αυτοκίνητο έχει πλέον μετακινηθεί εκτός του δρόμου και η κυκλοφορία συνεχίζει κανονικά.

(Φωτογραφία αρχείου)
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE