Καταγγελία έξι προσώπων για κυβεία και παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Καταγγελία έξι προσώπων για κυβεία και παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Μέλη της Αστυνομίας (ΑΔΕ – ΟΠΕ Πάφου), διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στην Πάφο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν εντός της οικίας έξι πρόσωπα, τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (ποκεριζέ).

 

Τα έξι πρόσωπα, καθώς επίσης και η υπεύθυνη της οικίας, καταγγέλθηκαν για παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι εναντίον τριών προσώπων, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα προστίμου και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό για τα περαιτέρω. Από την οικία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 107 τραμπουλόχαρτα, 39 φίσιες και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.