Γιατί πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι μερικές φορές το μήνα

Γιατί πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι μερικές φορές το μήνα

Μια κίνηση που θα σε βοηθήσει..Υπάρχουν μερικές καθημερινές συνήθειες και κινήσεις που τις εκτελούμε πια σαν ρουτίνα. Κι όμως ήξερες ότι θα πρέπει να κάνεις κάποιες από τις καθημερινές κινήσεις ρουτίνες... ανάποδα;

Για παράδειγμα μερικές φορές το μήνα, θα πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι. Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο κρατάς σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σου ο οποίος μπαίνει σε μια ρουτίνα κάνοντας συνέχεια τις ίδιες κινήσεις με τα ίδια χέρια.

Το να κάνεις διάφορες καθημερινές δουλειές με το “άλλο” χέρι αποτελεί,, λοιπόν, μια καλή γυμναστική για τον εγκέφαλο. Δοκίμασέ το και μπορεί στην αρχή να σε δυσκολεύει αλλά σύντομα θα εξοικειωθείς.
Εκτός από το πλύσιμο των δοντιών και το φαγητό, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με άλλες κινήσεις, όπως να σηκώνεις το ακουστικό του τηλεφώνου ή να βάζεις λάδι στο φαγητό!

Πηγή:newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE