Προσφυγή ΑΚΕΛ στο Διοικητικό για το όνομα στο ψηφοδέλτιο - «Τι ενοχλεί το Υπ. Εσωτερικών ξαφνικά και θέλει να διαφοροποιήσουμε αυτό το όνομα;».

Προσφυγή ΑΚΕΛ στο Διοικητικό για το όνομα στο ψηφοδέλτιο - «Τι ενοχλεί το Υπ. Εσωτερικών ξαφνικά και θέλει να διαφοροποιήσουμε αυτό το όνομα;».

Προσφυγή στο Διοικητικό Δικαστήριο για το θέμα του ονόματος «ΑΚΕΛ, Αριστερά, Νέες Δυνάμεις», κατέθεσε σήμερα το πρωί το κόμμα, δήλωσε ο ΓΓ, Αντρος Κυπριανού μετά από συνάντηση με το Τμήμα Νέων Εργαζομένων της ΕΔΟΝ για τα προβλήματα των νέων.


Στις 8.30 το πρωί το ΑΚΕΛ κατέθεσε την προσφυγή στο Διοικητικό Δικαστήριο με τον ΓΓ να δηλώνει ότι η ομάδα των νομικών που εργάστηκε για την προσφυγή είναι συγκρατημένα αισιόδοξη. Ανάλογα με το πώς θα κινηθεί το δικαστήριο θα πράξει και το ΑΚΕΛ, πρόσθεσε χαρακτηρίζοντας λανθασμένη την απόφαση της κυβέρνησης, ενώ δήλωσε ότι, «και δεν θα πρέπει να επιτραπεί να εφαρμοστεί».

Πρέπει να προλάβουμε, είπε ο κ. Κυπριανού εννοώντας τις Βουλευτικές εκλογές τέλος του μήνα, ενώ απαντώντας σε ερώτηση το αν υπάρχει παρόμοια ενέργεια από άλλο κόμμα, απάντησε ότι στο δικαστήριο σήμερα είδε εκπρόσωπο και άλλου κόμματος ανεξαρτήτων, η ονομασία του οποίου εγκρίθηκε αρχικά και αποσύρθηκε στη συνέχεια.

Ο Αντρος Κυπριανού εξήγησε ότι το κόμμα είναι το ΑΚΕΛ και ο εκλογικός συνδυασμός μέχρι το 1991 ήταν «ΑΚΕΛ, Αριστερά» και μετά «ΑΚΕΛ, Αριστερά, Νέες Δυνάμεις». «Τι ενοχλεί το Υπουργείο Εσωτερικών ξαφνικά και θέλει να διαφοροποιήσουμε αυτό το όνομα;». Αναφέρθηκε δε και σε απόφαση του Εκλογοδικείου όπου γίνεται αναφορά σε «ΑΚΕΛ, Αριστερά, Νέες Δυνάμεις». Είναι και θέμα αξιοπρέπειας, πρόσθεσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις. Ξεκίνησαν τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ. Το Ισραήλ πραγματοποίησε τις απειλές του και βομβάρδισε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Τεχεράνης. Η απάντηση του Ιράν δεν άργησε να έρθει. Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σε μια επιχείρηση που η Τεχεράνη ονόμασε: «Αληθινή Υπόσχεση 3». Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE