Καλούν για άλλη μια φορά την Κυβέρνηση να αποσύρει το 'κορωνο-διαβατήριο'- Θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα

Καλούν για άλλη μια φορά την Κυβέρνηση να αποσύρει το 'κορωνο-διαβατήριο'- Θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα

Θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα το Safe Pass αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ καλώντας την Κυβέρνηση να το αποσύρει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση οι τεράστιες ουρές που έχουν δημιουργηθεί για την διενέργεια των rapid test, καθώς η τεράστια ταλαιπωρία των πολιτών επιβεβαίωσε τις ανησυχίες που είχαν εκφράσει.

Διαβάστε αναλυτικα: 

Από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κάλεσε την Κυβέρνηση να αποσύρει το κορωνο - διαβατήριο (Coronapass), καθώς όπως τόνισε αυτολεξεί «δεν μπορεί να εφαρμοστεί» και να λειτουργήσει, αφού θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.
 
Λίγα 24ώρα μετά, οι τεράστιες ουρές που έχουν δημιουργηθεί για την διενέργεια των rapid test, καθώς η τεράστια ταλαιπωρία που δημιουργεί σε χιλιάδες συμπολίτες μας, επιβεβαιώνουν πλήρως τις ανησυχίες μας.
 
Καλούμε την Κυβέρνηση ακόμα μια φορά να αποσύρει κάθε μέτρο που εντέλει δημιουργεί πρόβλημα στην οικονομία, ενώ την ίδια στιγμή καταπατεί τις ατομικές ελευθερίες.
 
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) 

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE